Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Enquesta pel 3n Baròmetre de l'Economia Circular de l'empresa catalana

04 de març de 2024

Des de la Generalitat de Catalunya es col.labora des de fa anys amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya per facilitar una millor implantació de les polítiques de foment de la sostenibilitat i de l’economia circular. En l’actual context de sequera severa, més que mai es posa de manifest la urgència de transitar cap a l’economia circular i baixa en carboni per facilitar l’establiment d’un model més resilient, que mitigui el risc de futures crisis i com a font real d’oportunitats per a la innovació, per a nous models de negoci i per a l’ocupació.

En aquest sentit, la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi ha impulsat la 3a edició d’una enquesta amb l’objectiu de valorar el grau de coneixement i implementació de l’economia circular en el conjunt de les empreses de Catalunya. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de PIMEC, de Foment del Treball Nacional i del Tecnocampus Mataró-Maresme.

Gràcies a la periodicitat anual d’aquesta enquesta es podrà analitzar i mostrar els avenços en la percepció i l´evolució del conjunt empresarial en matèria d’economia circular, i obtenir informació d’interès a l’hora de definir les actuacions a impulsar en els propers anys en base a les valoracions de les empreses.

Trobareu els resultats del Segon Baròmetre de l’economia circular de l’empresa catalana aquí.

Tenint en compte la vostra experiència i coneixements en aquest camp, us volem oferir la possibilitat de col·laborar-hi, responent l’enquesta o divulgant-la entre els vostres associats i col·laboradors. Trobareu el qüestionari clicant al següent enllaç:

Enquesta Economia Circular en el Sector Empresarial de Catalunya 2024 (typeform.com)

Es preservarà l’anonimat de totes les respostes.

Xat Atenció a l'empresa