Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Entra en vigor la pròrroga dels ERTO i la prestació per cessament dels autònoms fins al 31 de maig

28 de gener de 2021

El passat 27 de gener es va publicar al BOE el Reial Decret Llei 2/2021 de reforç i consolidació de mesures socials en defensa de l’ocupació. Entre d’altres, en el mateix es prorroguen els expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO) i la prestació per cessament dels autònoms. Les dues mesures entren en vigor l’1 de febrer fins al 31 de maig, en condicions similars a les existents fins ara. Les dues mesures tindran un cost pròxim als 7.000 milions.

El nou Reial decret llei contempla la pròrroga de tots els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) basats en causes relacionades amb la COVID 19.

Dins d’aquests ERTO, es reconeixen novament exoneracions a les empreses que pertanyin als sectors més perjudicats per la pandèmia.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa