Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Es presenten els treballs finals del projecte EugeniConnect!

08 de juliol de 2020

Ahir a la tarda va tenir lloc a l’Enològica l’acte de presentació dels treballs finals del projecte EugeniConnect! adreçat a l’alumnat de cicles formatius de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès. Es tracta d’un concurs per premiar les millors solucions als reptes de sostenibilitat plantejats per tres empreses del territori. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan M. Montfort, ha participat en l’acte juntament amb la directora de l’institut Eugeni d’Ors, Dolors Arbós.

A l’acte tres equips d’alumnes han presentat les seves solucions als reptes per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible presentats el mes de març passat per les empreses XTA (Xarxa de Telecomunicacions Alternatives), Família Torres i ACTUA SCCP. Una app per fer del propi viatge un gamming únic i divertit, una plataforma virtual per fer formació totalment personalitzada i optimitzada i una plataforma per connectar usuaris de pobles i ciutats van ser els tres projectes presentats pels respectius equips.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan M. Montfort ha explicat que es tracta d’un projecte molt interessant “per acostar els centres educatius i els emprenedors a la xarxa empresarial del territori en un camp com el de la sostenibilitat”. Per la seva banda, la directora del centre, Dolors Arbós, ha agraït la implicació en tot moment del professorat i l’alumnat “malgrat que aquests treballs s’han hagut de fer en època de confinament i amb l’institut tancat per la COVID-19”. 
 

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa