Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Establiments que ofereixen serveis de comanda i repartiment a domicili

31 de març de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert un espai web que recull informació dels establiments comercials de productes i serveis bàsics de Vilafranca que ofereixen serveis d’encàrrec per a comandes a recollir o a repartir a domicili, davant la situació de confinament amb motiu de l’’emergència sanitària per Coronavirus-COVID19.

En el web comercimercats.vilafranca.cat ja hi ha més de 40 establiments recollits de tot tipus: productors de la terra, paradistes dels mercats municipals, i comerços de diferent tipologia.

Els establiments que s’hi vulguin afegir han d’omplir un senzill formulari a través d’aquest enllaç.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol facilitar a la ciutadania, especialment a aquelles persones que formen part de col·lectius de risc, el fet de poder adquirir productes de primera necessitat sense haver de sortir de casa i, alhora, ajudar el comerç local en aquests moments tan complicats.