Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Èxit de participació a la segona edició del Catalunya Summit

03 de maig de 2023

Dissabte 29 d'abril, es va celebrar a Vilafranca, a l'Espai Jove la Nau, la segona edició del Catalunya Summit. Una jornada destinada a joves per a oferir eines, metodologies i contactes per a ajudar-los a emprendre i a innovar.

Enguany, l'esdeveniment ha acollit més de 170 participants procedents de 33 indrets diferents de tot Catalunya, demostrant la nostra àmplia cobertura geogràfica i les seves ganes d'aprendre i emprendre!

La franja d'edat més nombrosa va ser la compresa entre els menors de 18 anys (27,64%) i entre 18 i 24 anys (23,58%), amb una presència destacada de joves talents que estan a punt d'engegar les seves idees i projectes.
Al Pitch Competition, es van presentar 8 projectes de molt nivell, escollits de les prèvies territorials fetes a Girona, a Amposta, a Tàrrega i a Barcelona.

     

Un acte que es va consolidant i del qual en rebem testimonis com aquest:

"Just fa un any que assistia al #CatalunyaSummit com a assistent, amb algunes idees al meu cap i un camí poc clar.
Un any després he tornat com a ponent per presentar una marca pròpia, compartir la meva trajectòria i parlar de temes tan importants com la salut mental.

Gràcies a tot l´equip que fan aquest esdeveniment possible. Sens dubte, jornades com aquesta són inreïblement nutritives i necessàries. Seguim!" Ariadna Massana (Dissenyadora de moda i fundadora d'Alsedà)


Esdeveniment organitzat per:

     
TandennAjuntament de Vilafranca del Penedès

Amb la col.laboració de:
Fundació Pinnae Diputació de Barcelona

Agrïment especial als instituts
Institut Montsià (Amposta), Institut Alfons Costafreda (Tàrrega), Institut Rambla Prim (Barcelona), Institut Santa Eugènia (Girona)

Col·laboradors:
Grup Ametller Origen , Sanitas , La Granja Foods 1959Grup OndunovaFEGP · Federació Empresarial del Gran PenedèsSecot BcnBBVACafès Novell, Gespas, Imprevisto, Denominació d'Origen PenedèsRètols Pellisa Ràfols S.L., Open Now ai, Cavas NaveranMonocromROCCOMOTION AUDIOVISUAL SL

Ponents
Erik BrievaEsther Perello i PiulatsMaria Batet RovirosaQuino FernándezEva Faustino RibasCarles MercaderEnrique ConchesAriadna Massana RodríguezElena TrillaOm RàfolsLaura Giménez GualMarti Torrallardona RaventósJordi Miró BruixLluís Inglès EliasMarc Oliveras XiolÀurea RodríguezRosaura AlastrueyElsa Rodriguez TrabalAlejandra Garrido Atienza
 

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa