Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Impulsa la teva idea de negoci i participa en el programa Business Lab Vilafranca

05 de febrer de 2020

El programa Business Lab ofereix  formació, assessorament empresarial  i coaching i s'estructura en 3 fases.

Fase 1. Generació d'idees de negoci amb 30 hores de formació en la que es treballaran eines i estratègies per construir el model de negoci. En aquesta fase els participants hauran de presentar la seva idea de negoci davant d'un jurat que seleccionà un mínim de 6 projectes per a les següents fases. 

Fase 2.  20 hores de formació en habilitats personals i competències emprenedores i 16 hores de coaching empresarial.

Fase 3. 20 hores de formació en competència empresarial on es treballaran la gestió comercial, el pla de màrqueting i les finances.

La formació es complementarà amb 10 hores d'assessorament empresarial per a cada projecte participant.

Totes les activitats del Programa estaran dinamitzades per persones especialitzades en la implementació d'estratègies empresarials i desenvolupament d'habilitats directives i personals.

El programa esta 100% subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilafranca .Totes les sessions s'impartiran a les aules del Centre Àgora, espai municipal ubicat a la Pl. Àgora, 1 del Polígon Domenys II de Vilafranca del Penedès.

Les persones emprenedores poden inscriure's a través de l'enllaç  BLV