Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inaugurada la pista de gel a la rambla

11 de desembre de 2018

El passat dijous 6 de desembre es va celebrar la inauguració de la pista de gel que, un any més, se situa a la rambla de Sant Francesc per donar inici, juntament amb la Fira de Santa Llúcia, a un Nadal ple d’activitats.
L’acte inaugural va ser presidit per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la Cap de la Unitat de Subvencions i Promoció de l’àrea de Comerç de la CCAM de la Generalitat de Catalunya, i la presidenta de l’associació de comerciants del Centre Vila, Marta Vivas. A més, també van assistir a l’acte els regidors de l’equip de govern Joan M. Montfort, Aureli Ruiz, Xell Montserrat, Raimon Gusi i Anna Doblas.
L’alcalde Pere Regull va destacar que Vilafranca va ser una de les ciutats pioneres en tenir una pista de gel, “i el temps ens ha dit que va ser un encert. Vilafranca actua com a capital comarcal i comercial, i potencia el teixit comercial amb aquestes iniciatives”. L’Alcalde es va mostrar satisfet de rebre ala nostra ciutat persones vingudes de tota la vegueria “per gaudir no només de la pista sinó de tot l’ampli ventall d’activitats nadalenques organitzades a Vilafranca”. Finalment Pere Regull va posar molt d’èmfasi en la “bona combinació que suposa la vessant romàntica de la festa de nadal, i l’oportunitat de circulació econòmica propicia per a la nostra vila”.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa