Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 17a edició

11 de març de 2019

El proper dijous 21 de març tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca la 17a edició de la Jornada de l’Emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria a través de l’intercanvi d’experiències, la formació i el reconeixement als comportaments emprenedors dels joves de la comarca. 
Aquesta jornada clou el Creajove’19, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa fa disset anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès. 
El Creajove té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca en els que enguany han participat un total de 523 alumnes en 22 tallers impartits en 11 centres de la comarca.
La 17a edició de la Jornada de l’emprenedor s’iniciarà a les 9.15h amb la presència de Maria Batet, formadora, emprenedora i fundadora de Valors d’Emprendre (www.valorsdemprendre.com) i un grup de joves acrobatistes que ens embolicaran en una història que demostra que emprendre és possible. Maria Batet conduirà un espectacle que combina una actuació de teles acrobàtiques amb una conferència, on els assistents descobriran a través de la metàfora de les teles els valors fonamentals del fet d’emprendre i les habilitats essencials.
Posteriorment, a partir de les 11h, es procedirà al lliurament dels premis del Concurs Creajove’19, amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort. Es coneixeran els guanyadors del premi al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys, i dels premis a la idea de negoci més creativa i al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, dues categories reservades a alumnes que han participat als tallers Creajove.
Aquesta jornada és gratuïta tot i que per assistir-hi es requereix inscripció prèvia a través del web del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca http://promocioeoconomica.vilafranca.cat

Xat Atenció a l'empresa