Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La primera hackató per promoure l’ús del vehicle elèctric compartit al Penedès recull nombroses solucions a aquest repte

19 de desembre de 2018

Aquest passat 18 de desembre s’ha organitzat a l’Enològica la primera hackató per promoure l’ús del vehicle elèctric compartit al Penedès en el marc de l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”.

Estudiants, usuaris i experts han generat plegats solucions innovadores al repte de com fer arribar aquest model de mobilitat elèctrica i compartida entre el públic particular.

A través de la promoció de noves metodologies de treball, més transversals, innovadores i creatives, el Servei de promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca està posant en marxa l’Ecosistema d’Innovació del Penedès. Eines com les hackatons són metodologies d’innovació oberta que ens ajudaran a fer més competitius els serveis que ofereixen les empreses del nostre territori i que compareixen els valors per fer del Penedès un territori més sostenible i saludable.

En aquesta ocasió, l’empresa MEC (Mobilitat Elèctrica Compartida) ha col·laborat aportant el repte per la hackató oferint l’oportunitat a tothom interessat a participar en la cocreació de solucions viables per canviar el model de mobilitat del nostre territori. L’empresa va premiar l’equip guanyador amb un abonament de 10 hores d’ús del vehicle elèctric compartit i els altres participants 2 hores d’aquest servei.

Una jornada de treball interessant, productiva i engrescadora, que ens va permetre generar tot tipus de solucions tangibles i amb impacte amb equips pluridisciplinars.