Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L'Ajuntament, la FEGP i la Mancomunitat engeguen un programa sobre innovació empresarial

28 de setembre de 2022

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, la Federació Empresarial del Gran Penedès FEGP i la Mancomunitat Penedès-Garraf posen en marxa un programa de sessions formatives adreçat a les empreses amb el lema “Innovació per créixer”.

El programa que s’encetarà el proper dijous 6 d’octubre, s’allargarà durant dos mesos amb un total de 5 sessions amb l’objectiu de formar i acompanyar les empreses de l’Alt Penedès en el procés d’implantació de la innovació a les seves organitzacions.

La presentació del programa de les sessions, que seran gratuïtes gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, ha anat a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, de la directora general de la FEGP, Rosa Jorba, i de la representant del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Leo Girón.

Montfort ha destacat que la formació que es proposa plantejarà exemples concrets i reals de conceptes com la intel·ligència artificial, el metavers, el màrqueting digital, la digitalització de parcs logístics o les tecnologies disruptives “que poden obrir noves oportunitats per al món de les empreses i fer canviar maneres de treballar. Volem apropar a les empreses del territori noves tendències i exemples pràctics de conceptes que semblen abstractes però que poden ser molt útils”.

Rosa Jorba ha lloat la iniciativa conjunta d’Ajuntament, Mancomunitat i FEGP, amb l’ajut de la Diputació “perquè junts treballem millor i arribem més lluny. Les empreses ens hem d’estar formant i innovant contínuament. La innovació ha de ser present en tots els aspectes de l’activitat econòmica”.

5 sessions

Les diferents sessions del programa, 5 en total, tindran lloc en format presencial al Centre Àgora i també es podran seguir en streaming amb inscripció prèvia al web fegp.cat. També es podran veure posteriorment, ja que seran gravades. Totes les sessions tindran una durada de 90 minuts, de 9.15 a 10.45h.

La primera serà el proper dijous 6 d’octubre, amb el títol “Implementació de la IA (Intel·ligència Artificial) per millorar els teus productes", a càrrec d’Ezequiel Cuadra.

Dijous 20 d’octubre serà el torn de Cesc Llauradó amb una sessió amb el títol “Oportunitats de negoci en el metavers”, dijous 3 de novembre Magalí Benítez parlarà de “Conceptes clau per guanyar en màrqueting digital”, dijous 17 de novembre es tractarà la “Digitalització de parcs logístics” a càrrec de Jesús del Campo i Javier Martínez i, finalment, l’1 de desembre hi haurà la darrera sessió formativa parlant de “Generació de nous models de negoci amb tecnologies disruptives” amb Xavier Cabanach.

Tota la informació del programa “Innovació per créixer” es pot trobar a vlf.cat/innovaciopercreixer_programa22

   

Xat Atenció a l'empresa