Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Pere Regull: “L’increment de vendes, any rere any, situa la Fira del Vehicle d’Ocasió com a referent del sector”

08 de abril de 2019

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vilafranca la 27a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (VO), que ha tingut lloc a la zona esportiva de la ciutat. Enguany, la Fira ha exposat 550 vehicles, exposats en els més de 7.500 metres quadrats d’exposició. Tal i com van explicar des de l’organització, enguany han volgut donar més espai als turismes, sense deixar de banda però l’exposició de maquinària agrícola que ha mantingut el seu espai.
En l’edició 2019 de la VO, hi ha participat 15 concessionaris, 10 de turismes i 5 de maquinària agrícola.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, van visitar el passat dissabte la Fira del Vehicle d’Ocasió, destacant l’èxit d’afluència de públic des de primera hora del dissabte. L’Alcalde Pere Regull va afirmar que “aquesta és ja una fira consolidada dins el calendari del sector, tal i com ho demostren les xifres de venda que van en augment cada any, i l’increment de visitants que superen l’àmbit de Vilafranca i de la comarca, arribant de manera clara al públic de la Vegueria Penedès i de l’àmbit de Barcelona.”  Pere Regull va destacar com aquesta Fira s’ha convertit en una fira de referència del sector en un àmbit geogràfic important, “més enllà del Penedès.”

Per a l’Alcalde de Vilafranca, que la Fira del Vehicle d’Ocasió s’hagi convertit en un referent situa l’economia penedesenca en “una bona posició. Tenim fires molt potents, i aquesta n’és una. La identitat de la nostra economia ens la dona la vinya i el vi, però en tenim d’altres, de sectors econòmics importants, com aquest, fent que Vilafranca, vagi endavant, i la comarca, també.”