Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Premi Cataluya d'Ecodisseny 2023

21 de novembre de 2022

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2023 reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida . Valora principalment la incorporació d'estratègies d'ecodisseny i la contribució a l'economia circular, la qualitat del disseny i la innovació. Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants de Catalunya (Que estan ubicats o tenen el domicili o la seu social a Catalunya)

Del 15 de novembre al 15 de desembre del 2022 estarà obert el formulari de presentació de productes i serveis en el mercat o en desenvolupament que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular. És un premi adreçat a dissenyadors, fabricants de productes i estudiants de Catalunya, dotat econòmicament entre 15.000 € i 3.000€ segons categoria i altres beneficis com formar part de l’exposició itinerant i virtual del Premi, presencial catàleg de l’edició i a tallers.

Podeu consultar tots els detalls de les bases de la convocatòria al fulletó explicatiu i a la resolució de la convocatòria.

També podeu veure productes premiats, mencionats i seleccionats en la quarta edició a l’exposició virtual del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021Les sol·licituds es poden presentar des del 15 de novembre de 2022 fins al 15 de desembre de 2022 a les 11.59 h

Més informació

 

 

 

 

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa