Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S'impulsa el projecte “Vilafranca Aparador d’Art Contemporani”

16 de març de 2021

El Casal de Vilafranca ha presentat al centre de visites de Família Torres a Pacs del Penedès, el projecte “Vilafranca Aparador d’Art Contemporani” VAAC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, representat pel tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, i els cellers Família Torres i Jean Leon. Aquest projecte, inspirat en l’àmpliament consolidat Manlleu Galeria d’Art (MGA) d’Osona, consisteix en omplir aparadors buits de la trama urbana de la vila en ple eix comercial i exposar-hi obres d’art contemporani, acompanyades d’un vi Família Torres o Jean Leon de la D.O. Penedès.

La mostra tindrà lloc a nou locals del centre de Vilafranca del dijous 1 d’abril al diumenge 30 de maig i permet d’una banda donar a conèixer artistes a nivell local i nacional, mostrar Vilafranca com un espai de maridatge de l’art i la cultura del vi, tot visualitzant amb aquesta aliança, tot el potencial d’exposició dels locals.

La inauguració es realitzarà el proper dimecres 31 de març, a les 20h, a la plaça de la Constitució, juntament amb una visita guiada que també es realitzarà els dies 9,16, 23 i 30 d’abril i el 7,14,21 i 28 de maig, també a les 20h. Tothom qui hi vulgui assistir podrà fer una reserva prèvia al web vaac.cat a partir del dia 1 d’abril. Entre totes les persones assistents a les visites es farà un sorteig de vals de compra de Centre Vila.

   

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa