Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S’inicia la vuitena edició del projecte Accelera el Creixement adreçat a impulsar pimes amb un elevat potencial de creixement

23 de abril de 2019

Accelera el Creixement és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, on el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del  Consell Comarcal de l’Alt Penedès participen com agents de referència del programa per a les empreses del territori interessades en participar.
L'objectiu d'aquest projecte és ajudar a les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l'estratègia empresarial, la transformació digital, la internacionalització, l'equip directiu i la comercialització i el marketing.
El projecte està adreçat a pimes amb 3 treballadors o més, que tinguin 5 o més anys de vida, que tinguin la matriu o centre de decisió a la província de Barcelona i  voluntat d'invertir en el seu creixement.
Les empreses interessades han passar per un procés de selecció per figurar entre les 50 seleccionades per aquest any 2019. En les set edicions anteriors del programa han participat amb èxit un total de vint empreses penedesenques que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla entre d’altres.
Les empreses interessades en participar al programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins el 3 de juny al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i al Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de  Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès o mitjançant la web del programa http://acceleraelcreixement.com/


Més informació:
Ajuntament de Vilafranca del Penedès - Servei de Promoció Econòmica 

C/Amàlia Soler, 29 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 817 11 69 – [email protected]

Consell Comarcal de l’Alt Penedès - Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal
C/ Hermenegild Clascar, 1-3 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 00 00 - Ext. 135 -  [email protected]

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa