Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Subvencions per al finançament del Programa primer de preacceleració

19 de setembre de 2023

L’objectiu principal del Programa Primer de preacceleració és impulsar arreu de Catalunya la creació d‘startups basades en oportunitats i fortaleses del territori, per aconseguir una Catalunya més competitiva i territorialment equilibrada. 

El programa, que compta amb el cofinançament del Fons social Europeu, ofereix suport a les persones emprenedores mitjançant el finançament de programes de formació i mentoria que impulsin la creació i creixement d’empreses basades en la innovació, la tecnologia i nous models de negoci.

En aquest 2023 el Departament d'Empresa i Treball destina 1,6 milions d'euros al Programa Primer, un increment d'un 50% respecte a l'any anterior, un fet que ha propiciat que hi participin 28 preacceleradores (41 entitats agrupades) de 21 comarques diferents i està previst que se'n beneficiïn unes 458 persones.

Durant el 2022 van participar en el programa Primer 17 preacceleradores (29 entitats agrupades) de 7 comarques i es van beneficiar del programa un total de 350 persones.

Per aquest 2023 s'ofereix:

• Preacceleradores 2023 - Salut i Social

• Preacceleradores 2023 – Digitalització

• Preacceleradores 2023 - Agro-Rural, Ecologia i Sostenibilitat

• Preacceleradores 2023 - Indústria, Ciència i Tecnologia

• Preacceleradores 2023 – Turisme

• Preacceleradores 2023 - Logística, Mobilitat i Ciutats intel·ligents

Més informació i accés al tràmit aquí

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa