Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Tallers de la campanya “Adeu plàstics” als mercats municipals

20 de març de 2019

L’Ajuntament de Vilafranca promou la campanya “Adeu plàstics” amb la voluntat de reduir els plàstics d’un sol ús i fomentar les 3R i el consum responsable. Amb aquest objectiu es duran a terme tallers als mercats municipals.
El dijous 28 de març al Mercat de la Carn, es farà el taller de Foodwraps: aprenem a fer embolcalls reutilitzables per a entrepans. El dijous 4 d’abril, al Mercat Sant Salvador, se’n farà un de Begudes vegetals per al bon temps, amb degustació inclosa. Els dos tallers es faran a les 17.30h i són gratuïts. Cal inscriure’s a mercats@vilafranca.org.
A part dels tallers, als mercats municipals i al de la Verdura es pot realitzar la compra lliure de plàstic, havent-hi a la disposició de la clientela la bossa plegable de la campanya Adeu plàstics i bosses compostables.
Durant els propers dies hi continuaran havent punts informatius de la campanya als mercats. 
Més informació: mediambient.vilafranca.cat/adeuplastics.