Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Una nova hackató aconsegueix solucions per promocionar els productes gurmet entre els joves

08 de març de 2019

Dijous, 7 de març, el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca va organitzar la tercera hackató dins l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”. L’esdeveniment es va organitzar a la Biblioteca de la UPC de Vilanova i la Geltrú i hi van participar l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de la UPC,  l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Node Garraf.  En aquesta ocasió el clúster Gourmet llençava el repte sobre com donar a conèixer i promocionar els productes gurmet entre el públic més jove. 

A la jornada, una vintena de joves van participar en una jornada molt interessant que va permetre fer una aproximació a la percepció que tenen els joves sobre els productes gurmet i generar idees molt originals i trencadores per fer arribar aquests productes al públic més jove.  

El jurat format per responsables de Promoció Econòmica i del  Clúster Gourmet van considerar que de les 4 solucions finals aportades, la millor solució era la que va elaborar l’equip Vilanova Formula Team, que va proposar una experiència vivencial que permetrà al consumidor adquirir on-line un lot que tindrà diferents mides i preus de productes gurmet sorpresa (“caixa Gurmet”). A més inclourà informació de la procedència, la història del producte i un suggeriment de receptes.

Els criteris per seleccionar aquesta solució van ser sobretot la transferibilitat per implementar-ho de forma immediata i sense un cost addicional i que resulta una iniciativa escalable, és a dir que permet estendre l’operació a diferents públics i ocasions sense perdre qualitat.

Cada participant de l’equip guanyador es va endur un certificat de reconeixement i un lot de productes gurmet valorat en 150 euros gentilesa del Clúster Gourmet.

Una jornada de treball productiva i engrescadora on els i les participants van generar solucions originals, tangibles i amb impacte.

 
Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa