Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Una nova hackató organitzada per Promoció Econòmica aconsegueix solucions per apropar la cultura del vi i el cava als joves

07 de novembre de 2019

El passat 22 d’octubre l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració d’INNOVI va organitzar una jornada  Hackató per donar resposta al repte planejat: Com acostar els joves a la cultura del vi i el cava.

En el marc de l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia estudiants i professionals del sector varen treballar el repte, partint de la ideació i conceptualització i acabant amb un presentació de la proposta a mode de pitch-desck davant d’un jurat, format per un membre de l’escola Espiells, del Celler Sumarroca i de Vilarnau que van valorar molt la diversitat, creativitat i viabilitat de tots els projectes presentats.