Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Oficina d'Atenció a l'Empresa

L'OAE és l’espai de referència per a les empreses i persones emprenedores en la seva relació amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on trobar una interlocució única, propera i facilitadora, que contribueixi al seu arrelament al municipi. Neix amb l’objectiu d’assolir una relació amb l’empresa més fàcil, més simple, més àgil, més pròxima i més eficient.

L’OAE posa a disposició de les empreses i les persones emprenedores un equip de professionals que atén de forma integral les seves necessitats, ofereix un assessorament personalitzat i posa a la seva disposició un espai de tramitació.

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa disposa de tres canals d’atenció:

  • Telefònica, mitjançant el telèfon 93 892 06 62.
  • Telemàtica, mitjançant correu electrònic [email protected]
  • Presencial, mitjançant cita prèvia al C/ Cort, nº 14, els dimarts i dijous de 9 a 14 hores.

Així mateix, l'Ajuntament de Vilafranca de Penedès també posa a disposició de les empreses i les persones emprenedores un entorn de comunicació telemàtic per tal de poder consultar i realitzar tràmits amb l’administració i consultar l'estat de les tramitacions sense necessitat de desplaçar-se.

Sol·licita cita prèvia^

 A través d’aquest sistema, podreu reservar dia i hora per ser atesos a l'Oficina i rebre informació i/o assessorament i per fer determinats tràmits.

Demanar Cita Prèvia

L’horari d’atenció de la OAE és dimarts i dijous de 9 a 14 hores.

Portal de tràmits - Administració Oberta^

De forma paral·lela, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa a disposició del ciutadà un entorn de comunicació digital per tal de poder consultar i realitzar tràmits amb l’administració i consultar l'estat de les tramitacions sense necessitat de desplaçar-se.
Per poder accedir a algunes d'aquestes informacions, és necessari que disposeu d'un certificat digital vàlid.


A l'OAE les persones físiques poden demanar cita prèvia per sol·licitar informació, assessorament o per a la realització de qualsevol tràmit, però els subjectes obligats a tramitar telemàticament hauran de fer tots els tràmits a través de l’Administració Oberta.


Podeu accedir al portal d’Administració Oberta de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a través del següent enllaç:

Administració Oberta

 

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa