Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Pla d'acció per a la reactivació de l'activitat econòmica

Plà d'acció per a la reactivació de l'activitat econòmica^

La Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha elaborat el present document a partir d’un seguit de propostes que provenen de l´equip de promoció econòmica, comerç, fires i mercats, i a partir també de diferents aportacions recollides d´alguns sectors d´activitat econòmica, diferents regidories i experts consultats amb coneixement del territori. 

El Pla d’Acció s´estructura en varis apartats, que pretenen mostrar les mesures empreses fins ara, les reorientacions que pot emprendre el servei de Promoció Econòmica durant la crisi, així com determinades accions a emprendre per a la reactivació econòmica durant i després de la situació de crisi.

Pretén ser un document d´inici per tal de consensuar i prioritzar actuacions i incorporar-ne de noves provinents dels diferents grups polítics, associacions empresarials, resta de regidories, associacions de comerciants, gremis, sindicats, experts econòmics, etc. Per tant, animem a les empreses, autònoms i persones emprenedores a llegir-lo, analitzar-lo i fer-nos arribar les seves propostes i observacions per tal de tenir-les en compte i poder-les incorporar al document.

Accediu a la lectura del Plà d'Acció a través del següent enllaç:

 

 

Un cop llegit i analitzat podeu fer-nos arribar observacions o propostes a través del correu electrònic promocioeconomica@vilafranca.cat.

Diagnosi sobre l'afectació del COVID-19 al teixit emprenedor i empresarial del territori^

Paral·lelament, per tal d’ajustar el Pla d’Acció a la realitat actual, l'Ajuntament de Vilafranca va fer un recull de les afectacions que ha tingut el COVID-19 sobre el teixit empresarial i emprenedor del municipi i la comarca mitjançant un qüestionari que es va enviar durant la segona quinzena d’abril.

Hi van participar prop d’un centenar d’empreses i a partir de les seves respostes s’ha elaborat una diagnosi sobre l'afectació del COVID-19 al teixit emprenedor i empresarial del territori que podeu consultar a través del següent enllaç:

Diagnosi sobre l'afectació del COVID-19 al teixit emprenedor i empresarial del territori