Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Vilafranca Impuls Empresarial

VIE

En breu començarà la 2ona edició del programa d'acceleració empresarial, Vilafranca Impuls Empresarial (VIE), programa impulsat pel Servei de promoció econòmica que s'adreça a empreses del territori que vulguin treballar reptes plantejats del seu negoci.

El programa inclou formació on line per aprendre la metodologia Lean Startup i l'acompanyament d'un mentor durant 6 mesos que l'ajudarà a assolir el repte plantejat.

EL programa esta 100% subvencionat per la Diputació i l'Ajuntament de Vilafranca. Quins beneficis aporta? 

  • La reactivació i/o creixement de l'empresa participant.
  • Formació a la carta i acompanyament personalitzat que es pot allargar fins a 6 mesos.
  • Banc d'eines, recursos i documentació de suport personalitzats segons les necessitats de l'empresa.
  • Mentorització i acomponayment en tot moment d'un professional al llarg de tot el procés del programa.

Més informació i inscripcions^

Per més informació us podeu adreçar a: [email protected]

Per fer la inscripció heu d'omplir el següent formulari : VILAFRANCA IMPULS EMPRESARIAL

Una vegada rebuda la inscripció ens posarem en contacte amb l'empresa per parlar amb més detall del programa, dels reptes que es volen treballar i valorarem conjuntament la participació.

Places són limitades!

Primera edició del programa d'acceleració empresarial^

En la primera edició del programa hi han participat 14 empreses del territori que han treballat relacionats amb: 

  • Optimitzar millor els recursos del negoci.
  • Posar en marxa nova línia de negoci.
  • Fidelització de clients.
  • Incrementar vendes.
  • Reorientar el negoci i optimitzar-lo.

Les valoracions fetes pels participants han estat molt positives. La valoració global és de 8,21 sobre 10 i la resta d'items preguntats es situen entre el 8 i 9 de puntuació. Les empreses participants puntuen els següents aspectes: Participar us ha aportat nous aprenentatges? El dinamitzador/mentor era competent en la temàtica ? Quins aspectes del programa t'han facilitat aconseguir els objectius?,El formador ha facilitat la comprensió dels constinguts?, Propostes de millora i totes superen l'index 8 sobre 10.

Us detallem algunes valoracions de les empreses participants: 

Valoració del programa VIE per part d'empreses participants

Martín Castillo, gerent d'Interclima Penedès SL:
"He conegut el mètode Lean aplicat al Canvas de negoci i he sentat les bases del meu negoci, aprenent de la retroalimentació d'informació dels nostres clients o de futurs clients."

Ivan Batlle. Restaurant Casa Joan:
"El programa ens ha servit per fer una valoració interna del negoci i detectar possibles errors i destacar èxits. Ens ha ajudat a prendre consciència i per tant afiançar èxits i a millorar en els altres aspectes."

Miquel Angel Cuesta, dissent gràfic Miank Design
"Aquest programa ha sigut una oportunitat de poder implantar un mètode personalitzat que ha ajudat a optimitzar la visibilitat i eficiència de l'estudi. En primer lloc, ha aportat un mecanisme per fer conèixer i definir molt bé la proposta de valor de l'estudi i en segon lloc, unes eines per conèixer millor les necessitats dels nostres clients, per poder oferir-los un millor servei i adequar-los a les seves expectatives."

Amanda Figueras, anàlisi de dades Visirius:
M’ha aportat l’acompanyament d’un expert en l’acompanyament que m’ha ajudat a entendre les múltiples dimensions de la negociació i la importància de treballar la prevenció de la sobrecàrrega de feina. He après que no s’ha de tenir por d’afrontar les preguntes clau que més ens qüestionen, i la importància de tenir una persona que et faci aquestes preguntes que no ens fem a nosaltres mateixes. El meu negoci ha millorat perquè estic aplicant tècniques de negociació que vam treballar durant les sessions: negociacions econòmiques, de calendari, de profunditat en les feines fetes, de posar límits a clients i proveïdors, etc. I sobretot he après que la cura de la salut mental és imprescindible per tirar endavant un projecte emprenedor (de fet, és imprescindible per a tothom).

F. Xavier Moyano, responsable d'agència de viatge:
Escolta l'àudio

Gemma Soler, responsable de Cases Blanques:


Mira el vídeo

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa