Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Constituir una empresa

El Centre Àgora de l'Ajuntament de Vilafranca és un punt PAE. La funció del punt PAE és la tramitació telemàtica de la constitució de societats limitades, societats limitades nova empresa i treballadors autònoms de forma ràpida, econòmica i estalviant tràmits.

La tramitació telemàtica es realitza a través d’una plataforma gestionada pel CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas), depenent de la Dirección General de Política de la Pequeña y Mediana Empresa. Aquesta plataforma connecta tots els organismes i agents implicats en la tramitació de la constitució d'una societat o alta d'un treballador autònom per estalviar a les persones desplaçaments i costos.

S'ha de recordar que la posada en marxa del nostre projecte empresarial és la darrera fase a considerar. Abans és important i recomanable determinar la viabilitat econòmica del nostre model de negoci, i en aquest aspecte podeu comptar amb l'assessorament necessari a través del nostre servei. Podeu sol·licitar hora amb un tècnic del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa