Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Viver d'empreses

El Viver d'empreses del Centre Àgora posa a disposició de les empreses i persones emprenedores un conjunt d'infraestructures i serveis.

Comptem amb naus industrials de diferents mides (40m2,  80m2 i 140m2) i despatxos d'uns 20m2.

Si hi esteu interessats, contacteu amb nosaltres.

Requisits per accedir a un espai del viver ^

  • ser una empresa de nova creació
  • ser una empresa amb menys d'un any de vida i que, prioritàriament, desenvolupi activitat vinculada al sector agroindustrial.

Preus i condicions: ^

  • La permanència al Viver és fins a cincs anys, temps que es considera capdal per a la consolidació del projecte.
  • L'empresa instal·lada al viver disposa d'un conjunt de serveis complementaris com sales de reunions, servei de fotocopiadora, servei d'alarma, domiciliació de correspondència, aparcament, espai de menjador, etc.
  • Les tarifes de lloguer les marca l'ordenança municipal que podeu consultar en el següent document pdf: OF25 - Preu públic per la prestació de serveis en el Centre Àgora.
Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa