Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns12juny '23

Es pot utilitzar la biomassa com a font d’energia local? Reptes amb la biomassa per a la vegueria Penedès

Dates i lloc: 

Dilluns, 12 de juny de 2023

Centre Àgora. Vilafranca del Penedès.

Horari: 

De 9.30 a 11.30h

Organització i contacte: 

Si estàs interessat en participar-hi, has de confirmar l'assistència al correu: [email protected] abans del dia 9 de juny.

Organitza: Mancomunitat Penedès-Garraf, Ajuntament de Vilafranca i Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

Jornada i taller debat per compartir i consensuar idees de la cadena de valor de la biomassa.

Primer es realitzarà una jornada sobre l'ús de la biomassa forestal de km0 en el marc del projecte BCN SMART RURAL, i a continuació es durà a terme el taller de debat. La idea és que els participants dialoguin sobre la gestió de les xarxes de calor en biomassa de les instal·lacions públiques, com reproduir noves iniciatives de bioeconomia local, conèixer quins serveis, recolzament o informació necessiten els tècnics municipals o la societat en general, i com enfocar una estratègia de comunicació beneficiosa per tot el sector forestal.

La jornada serà dirigida a representants d'empreses i propietaris forestals, empreses mantenidores i executores de calderes de biomassa, enginyeries de biomassa representants i tècnics/ques municipals i comarcals relacionats amb la cadena de la biomassa.

Aquesta activitat està finançada a través de l'operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020.


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa